UTILIZAREA PAGINII WEB ŞI A SERVICIILOR NOASTRE

Termenii și condițiile se referă la utilizarea paginii noastre web, precum și a serviciilor prestate. Utilizând pagina noastră web sau serviciile noastre, sunteți de acord să respectați Termenii formulați de compania noastră. Vă rugăm să citiți cu atenție și în detaliu Termenii și condițiile. Dacă nu acceptați Termenii noștri, nu veți face nicio rezervare prin HeroDoc a niciunui serviciu pe care îl prestăm.DATE CU CARACTER PERSONAL

Pentru a furniza Servicii, am putea avea nevoie să colectăm datele Dvs. personale. Datele cu caracter personal colectate în procesul de înregistrare pe site-ul nostru și în procesul de rezervare a unei cunsultații on-line includ: Numele, Prenumele, Data Nașterii, Nr de telefon/ Adresa de e-mail, datele fiscale (nr. cont bancar/ nr card)

Aceste date (Nume, Prenume, Data Nașterii) vor fi utilizate cu scopul de informare a profesioniștilor individuali cu care veți avea consultații. Acestora li se va transmite acest set de date pentru a putea rezerva ziua și ora pentru consultații individuale.

Nr de telefon și/ sau adresa de e-mail sunt folosite pentru a confirma cu dvs. rezervarea slotului pentru consultație, pentru a primi linkul și codul de acces la întîlnirea cu medicul. De asemenea, operatorii noștri vor contacta aleator clienții ce au avut consultații cu medicii pentru a colecta un feed-back și a obține păreri despre cum putem îmbunătăți serviciile noastre.

Datele fiscale (nr cont sau card bancar) vor fi solicitate în procesul de achitare a serviciilor prestate de către specialiștii independenți. Aceste date vor fi utilizate de către băncile comerciale cu care dvs. și compania noastră au contracte de prestare a serviciilor financiare. HeroDoc își ia angajamentul ca aceste date să nu fie divulgate persoanelor terțe.TERMENI CONSUMATOR

În baza Regulamentelor privind contractele încheiate cu consumatorii se prevede ca HeroDoc să înainteze către Dvs. un contract între Dvs. și compania noastră. Acest contract prevede faptul că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile afișate pe pagina noastră web, precum și acțiunile întreprinse de compania noastră în cazul în care:

1. Decideți să nu utilizați serviciile prestate de compania noastră

2. Sunteți nemulțumiți de calitatea serviciilor prestate.CINE POATE UTILIZA SERVICIILE NOASTRE

Serviciile noastre pot fi utilizate de oricine necesită un sfat în legătură cu problema sa, Pe pagina web se pot înregistra orice persoană rezidentă sau nerezidentă a Republicii Moldova. Pentru persoanele minore, înregistrarea pe site, dreptul de decizie și semnătură a acordurilor și contractelor se rezervă reprezentantului legal (părinte, tutore). Termenii noștri se aplică doar persoanelor fizice. Pentru orice rezervări sau achiziții din partea unor companii, contactați-ne la herodocinfo@gmail.com din punct de vedere juridic. Dacă aveți întrebări, plângeri sau cereri de rambursare, ne puteți contacta direct la herodocinfo@gmail.com.

HeroDoc va furniza, la solicitare, servicii de intermediere între Dvs. și un profesionist independent.SERVICIILE NOASTRE

HeroDoc oferă un serviciu de rezervare și cumpărare. Serviciile vă permit să rezervați o serie de servicii profesionale, prestate în fiecare caz de către profesionişti independenți. La furnizarea Serviciilor, HeroDoc acționează în calitate de agent al profesioniștilor independenți. HeroDoc nu poartă nicio răspundere pentru serviciile profesionale suntem pur și simplu implicați în procesul de rezervare și/sau achiziție. Serviciile pe care le oferim vă permit să efectuați căutări prin intermediul paginii noastre web și să cumpărați servicii profesionale de la o serie de profesioniști independenți. Oferindu-vă posibilitatea de a cumpăra servicii profesionale prin intermediul paginii noastre web, acționăm în calitate de agent comercial al acelor profesioniști independenți. Cu toate acestea, după cum s-a menționat mai sus, contractul de achiziționare a serviciilor profesionale este încheiat între Dvs. şi profesionistul independent. Aceasta înseamnă că profesionistul independent este cel responsabil din punct de vedere juridic pentru furnizarea serviciului profesional către Dvs. Totuşi, HeroDoc poartă răspundere pentru obligațiile sale față de Dvs., în conformitate cu Termenii noștri, care sunt obligatorii din punct de vedere juridic. Dacă aveți întrebări, plângeri sau cereri de rambursare, ne puteți contacta direct la herodocinfo@gmail.com. HeroDoc va furniza, la solicitare, servicii de intermediere între Dvs. și un profesionist independent în legătură cu serviciul clienți sau rezolvarea oricăror litigii.CONTRACTE DE PRESTARE A SERVICIILOR DE CĂTRE PROFESIONISTUL INDIVIDUAL

Atunci când sunt rezervate prin intermediul companiei noastre, serviciile profesionale de care beneficiați vor fi supuse termenilor și condițiilor profesionistului independent. Atunci când veți efectua o rezervare prin intermediul nostru, vi se vor furniza termenii profesionistului independent și va trebui să confirmați acceptarea acestor termeni. HeroDoc nu este parte la termenii profesionistului independent: acești termeni vor fi obligatorii doar pentru Dvs. și profesionistul independent care vă prestează serviciul profesional.

Odată ce ați rezervat o consultație cu profesioniștii individuali, veți primi un contract în care vă veți da acordul să vi se presteze serviciile oferite de către profesioniștii individuali, care are aceeași putere juridică ca Acordul informat pe care îl semnați în cazul prestării serviciilor medicale. Alte prevederi ale acestui contract includ: acțiunile întreprinse în cazul în care nu vă dați acceptul pentru prestarea serviciilor, precum și pașii urmați în cazul nemulțumirilor înaintate companiei noastre sau profesioniștilor individuali, care se soldează cu rambursarea sumei achitate pentru serviciile rezervate.

Dacă citind contractul înaintat spre Dvs, decideți să nu utilizați serviciile prestate de companie, atunci rezervarea efectuată în prealabil va fi anulată.

În cazul în care ați rămas nemulțumiți de calitatea serviciilor, contactați-ne la adresa de e-mail herodocinfo@gmail.com explicînd motivul cin care sunteți nemulțumiți și cererea de ramursare a plății efectuate, atașînd confirmarea efectuării plății. Aceste puncte sunt obligatorii, pentru ca administratorul companiei, serviciul juridic și contabilitatea să cerceteze cauza și să acționeze în conformitate cu legislația în vigoare și prevederile contractuale ale părților implicate.PROCESUL DE REZERVARE ŞI ACHIZIȚIE A SERVICIILOR PROFESIONALE

Puteți efectua o rezervare prin intermediul paginii web, alegând sau nu un profesionist independent anume sau care o sa va fie oferit de compania noastra în functie de disponibilitate. În momentul rezervării pot fi solicitate detaliile Dvs. de plată, iar plata va fi colectată atunci când efectuați o rezervare. Urmează să achitați integral taxa în momentul rezervării prin intermediul nostru a serviciului profesional prestat de către profesionistul independent. Detalii privind prețurile sunt furnizate mai jos. Taxa aparține profesionistului independent care prestează serviciul profesional. HeroDoc, în calitate de agent al profesionistului independent, colectează de la Dvs. în numele său taxa per serviciu prestat. Suntem desemnaţi de către profesioniști independenți să încheiem rezervări în numele acestora în calitate de agent comercial. După ce acceptăm rezervarea Dvs. în numele profesioniștilor independenți, va vom transmite prin e-mail sau SMS o confirmare privind programarea Dvs. Efectuând o rezervare, sunteți responsabil pentru următoarele:

· Plata integrală a taxei de tratare aplicabile;

· Decizia asumată de semnare a contractului de prestare a serviciilor de către profesionistul individual


PLATĂ

Toate taxele per serviciu se plătesc prin intermediul paginii noastre web, sau prin telefon. Colectăm taxele în numele profesioniştilor independenți. În fiecare caz, primirea plății de la Dvs. de către noi, în calitate de agent profesioniștilor independenți, vă eliberează de datoria față de profesionistul independent respectiv în valoarea sumei achitate. Ne angajăm ca toate datele fiscale oferite de Dvs să fie securizate, utilizând un mecanism de plată securizat criptat. Cu toate acestea, în absența neglijenței din partea HeroDoc, nu vom purta răspundere juridică față de Dvs. pentru orice pierdere pe care ați putea-o suferi dacă o terță parte obține acces neautorizat la orice informație pe care ne-o puteți oferi în orice moment. Toate plățile prin card de credit sau de debit trebuie să fie autorizate de emitentul acesteia. De asemenea, este posibil să recurgem la pași suplimentari de asigurare a securității prin Verified by Visa, după caz. Efectuând o rezervare sau o achiziție, sunteți de acord să furnizați informații complete, corecte și adevărate, inclusiv, dar fără a se limita la, informațiile de facturare şi de plată.

PREȚURI SERVICII PROFESIONALE

Prețul serviciilor profesionale variază în funcție de tipul și durata serviciului profesional pe care îl rezervați. Prețul per serviciu este stabilit periodic, iar prețul pe care urmează să-l achitați pentru un anumit serviciu profesional va fi determinat în funcție de prețurile în vigoare la data când este rezervat serviciul profesional. Detalii complete privind prețurile de tratare sunt prezentate pe pagina noastra web www.herodoc.md. Prețul serviciilor poate fi modificat în orice moment, dar aceste modificări nu vor afecta rezervările deja efectuate.RESPONSABILITĂȚILE DVS.

- Decizia asumată de semnare a contractelor între Dvs și compania HeroDoc, precum și a contractului de prestare a serviciilor de către profesioniștii individuali.

- Plata integrală pentru serviciile prestate.

- Furnizarea informațiilor complete și exacte în momentul rezervării sau cumpărării. Dacă informațiile vor fi furnizate eronat, compania își rezervă dreptul de a nu accepta solicitarea Dvs de prestare a serviciilor.ANULĂRI ŞI RESTITUIRI A TAXEI PENTRU SERVICIILE PROFESIONALE

Aveți dreptul contractual de a anula orice rezervare pe care ați făcut-o cu un profesionist independent prin intermediul nostru în următoarele condiții și în termenii descrişi. Dacă vă schimbați opinia cu privire la rezervarea făcută și anulați rezervarea prin intermediul paginii noastre web:

• La anularea rezervării în termen de 15 minute de la confirmarea rezervării prin SMS sau e-mail, nu se vor percepe taxe• în termen de douăzeci și patru (24) de ore de la ora de programare, sau după scurgerea perioadei de grație de 15 minute de la confirmarea prin e-mail/SMS a rezervării, avem dreptul să reținem (sau să percepem, după caz) cincisprezece (15%) din taxa per serviciu aplicabilă, deoarece anularea Dvs. este una târzie. Cu toate acestea, în cazul în care anularea unei rezervări intervine în termen de 3 ore de la ora de programare și, dacă este cazul, perioada de grație s-a scurs, profesionistul independent are dreptul să rețină (sau să perceapă, după caz) o cincizeci de procente (50%) din taxa de tratare aplicabilă, deoarece anularea reprezintă o anulare foarte târzie.De asemenea, se va percepe întreaga taxă (100%) dacă:• Anulați o rezervare în timpul orei de programare sau după aceasta;• Nu reuşiți să vă prezentați la o rezervare la ora de programare.Se plătește această taxă pentru a compensa profesionistul independent pentru timpul efectiv pierdut în care acesta putea presta serviciul dat altui client. Se poate renunța la taxele de anulare, la discreția noastră absolută. În cazul în care renunţăm la taxele de anulare, acționăm ca agent al profesionistului independent care este principalul furnizor al serviciului profesional.PRELUNGIRI ŞI ÎNTÂRZIERI

Dacă timpul pentru prestarea serviciilor de către profesionistul individual este depășit, acesta este în drept să solicite o taxă suplimentară calculată în raport cu prețul unui serviciu integral.

Dacă Dvs întîrziați cu 10 min la consultația cu profesionistul individual, se solicită o înștiințare în prealabil, iar profesionistul are dreptul să solicite o despăgubire, calculată în raport cu prețul serviciului prestat, reieșind din timpul de așteptare, sau poate anula rezervarea Dvs, fapt despre care veți fi înștiințat.HERODOC ACȚIONEAZĂ DOAR CA PREZENTATOR

Serviciile permit celor care caută servicii profesionale să-și facă programări cu profesioniști independenți care doresc să ofere astfel de servicii profesionale. HeroDoc evaluează profesioniștii independenți care doresc să furnizeze servicii profesionale În consecință, recunoașteți și sunteți de acord că HeroDoc nu are nicio obligație să efectueze controale de fond în legătură cu oricare profesionist independent și nu are nicio obligație în ceea ce privește serviciile pe care le pot furniza aceştia. Când interacționați cu orice profesionist independent, trebuie să fiți precaut și să dați dovadă de bun simt pentru a vă proteja siguranța personală, informațiile și bunurile, la fel cum ați proceda atunci când ați interacționa cu alte persoane care nu vă sunt cunoscute.UTILIZARE INTERZISĂ

Serviciile sunt destinate uzului personal și necomercial și trebuie utilizate doar pentru a solicita sau a face rezervări pentru servicii profesionale, după cum se descrie mai sus. Nu trebuie să utilizați pagina noastră web sau serviciile noastre pentru a face oricare dintre următoarele acțiuni (fiecare dintre acestea fiind strict interzisă):• să adoptați orice comportament inadecvat, inclusiv, dar fără a se limita la, observații ilicite sau sugestiv sexuale, avansuri sexuale;• să restricționați sau să împiedicați orice alt utilizator să utilizeze și să beneficieze de servicii; să încălcați drepturile de confidențialitate, drepturile de proprietate sau alte drepturi civile ale oricărei persoane;• să hărțuiți, să abuzați, să amenințați sau să nu respectați sau să încălcați drepturile profesioniștilor independenți, HeroDoc (inclusiv a angajaților și personalului său) sau ale altor persoane,• să obțineți, să căutați date sau să colectați în oricare alt mod informații despre alte persoane, inclusiv adrese de e-mail, fără consimțământul acestora;

• să folosiți tehnologii sau alte mijloace pentru a accesa rețeaua noastră de calculatoare, conținut neautorizat sau spații ne-publice,• să introduceți sau să încercați să introduceți viruşi sau alte coduri, fişiere sau programe dăunătoare, ce întrerup sau limitează în alt mod funcționalitatea serviciului, paginii noastre web sau a aplicației noastre sau pot afecta, dezactiva sau împiedica în alt mod activitatea serverelor sau rețelelor noastre sau să încercați să faceți ceva similar; sau• să adoptați sau să încurajați pe alții să dea dovadă de comportamente penale sau ilegale sau să încalce Termenii noştri, inclusiv prin utilizarea necorespunzătoare a serviciilor în scopuri ilegale sau neautorizate. Sunteți de acord să nu încălcați Termenii noștri în niciun fel ce ar putea duce, printre altele, la rezilierea sau suspendarea accesului Dvs. la servicii.DREPTURI DE AUTOR

Compania HeroDoc deține dreptul absolut de proprietate asupra însemnurilor, paginii web și gamei de servicii prestate. Acestea sunt înregistrate la autoritățile competente și sunt protejate prin legislația în vigoare cu privire la drepturile de autor.SPECTRUL DE RĂSPUNDERE

După cum s-a menționat mai sus, prezentăm persoanelor în căutare de servicii profesionale profesionişti independenți care doresc să furnizeze astfel de servicii profesionale. Nu suntem responsabili sau nu purtăm răspundere pentru îndeplinirea oricărei rezervări sau activitatea profesioniştilor independenți. Conştientizați și sunteți de acord că nu suntem responsabili pentru soluționarea oricăror pretenții pe care le aveți în legătură cu orice profesionist independent sau cu orice alte servicii profesionale.TITLUL SERVICIILOR NOASTRE

Conținutul paginii noastre web, este furnizat doar în scopuri generale de informare. Nu suntem un furnizor de asistență medicală și nici nu oferim consultanță medicală sau tratament medical. Informația obținută prin intermediul paginii noastre are titlu de sfat și rămîne la discreția Dvs să îl urmați sau nu.

HeroDoc este doar un intermediar între Dvs și profesioniștii individuali. Conform legislației în vigoare HeroDoc prestează servicii de asistență tehnică.GARANȚII

HeroDoc va garanta în limita legii și a capacităților securitatea datelor personale, canalelor de comunicare. Totuși în cazul implicării părților terțe, atacurilor cibernetice sau scurgerilor de informație de către o persoană sau către o persoană terță, HeroDoc se deroghează de la aceste garanții și nu va putea fi tras la răspundere conform legislației în vigoare.

Ne rezervăm dreptul să suspendăm sau să încetăm periodic funcționarea integrală sau parțială a serviciilor pentru verificări și lucrări de mentenanță. HeroDoc își ia angajamentul să anunțe utilizatorii în prealabil cu privire la sistarea activității paginii web. În măsura maximă permisă de lege, nu vom purta răspundere pentru niciun fel de daune directe, indirecte, punitive, incidentale, speciale, consecvențiale sau de orice alt gen, inclusiv, fără a se limita la, daune pentru pierdere de date, venituri pierdute, pierderea fondului comercial, pierderea economiilor sau a profiturilor anticipate, sau ce rezultă din sau în orice fel legate de utilizarea serviciilor, sau cu întârziere sau incapacitatea de a utiliza serviciile, sau cu furnizarea sau incapacitatea de a furniza serviciile.

DESPĂGUBIRE

Sunteți de acord să ne apărați și să ne despăgubiți de orice pretenții, acuzații, cereri, recuperări, pierderi, daune, amenzi, penalități sau alte costuri sau cheltuieli de orice gen sau natură, inclusiv, dar fără a se limita la, taxe legale și contabile rezonabile ce apar sau se referă la utilizarea sau utilizarea necorespunzătoare a acestor servicii sau accesul la acestea și în general la încălcarea Termenilor noștri.

MODIFICARE ŞI REZILIERE

Putem modifica în orice moment Termenii noştri sau putem întrerupe utilizarea Serviciilor prin notificare. Dacă nu sunteți de acord cu modificările operate, trebuie să încetați utilizarea serviciilor.PREVEDERI LEGALE

Sunteți de acord că Termenii noștri, în toate scopurile, vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legislația Republicii Moldova. De asemenea, sunteți de acord så vă supuneți jurisdicției exclusive a instanțelor moldovenesti în ceea ce privește orice revendicare sau problemă ce decurg din Termenii noștri.

Made on
Tilda